Dat ziet er een stuc beter uit

Ga voor perfectie met Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra

Uw muren of plafonds laten stucen? Dan moet het wel goed gebeuren, want u wilt er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. De stukadoors van Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra uit Emmeloord beheersen elke techniek voor het perfect aanbrengen van het pleisterwerk.

Van (sier)pleisterwerk tot Beton Cire

sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk

Een tijdloze en duurzame wandafwerking die in elke gewenste kleur kan worden aangebracht. We gebruiken hiervoor een kunstharsgebonden product dat stootvast en kleurecht is. We realiseren allerlei soorten sierpleister, zoals spachtelputz, rustiekputz of granol.

stucco

Stucco

Kiest u voor stucco, dan kiest u voor een decoratieve wandafwerking met een fluwelen uitstraling. Dit tweelaags verfsysteem kunnen we glad of mat voor u afwerken. Eventueel brengen we een extra stootvaste finishlaag aan voor stevigheid en duurzaamheid.

raapwerk

Raapwerk

Met een machine of met de hand wordt een dikkere laag specie aangebracht op uw muur of plafond. Met deze methode maken we de ruwe oppervlakten weer vlak en strak. Het is zelfs mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door een dikkere of dunnere laag aan te brengen.

sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten

Een mooi afgewerkt plafond met net dat beetje extra. Dat krijgt u met onze sierlijsten en ornamenten. We kunnen de wanden of plafonds voorzien van onder meer plafondlijsten, lambrisering of rozetten. Niet alleen mooi in herenhuizen of (andere monumentale) panden, maar ook in uw woonhuis een echte eyecatcher.

schuurwerk

Schuurwerk

Het bekende gevlamde plafond met schaduwwerking. Een mooie afwerking die gelijk klaar is en niet meer gesaust hoeft te worden. Het schuureffect maken we door slagen in de mortelspecie aan te brengen, waarmee we een mooi schaduweffect creëren. Vanwege de kwetsbaarheid van dit stucwerk (niet stootvast) raden wij u af dit voor de wanden te gebruiken.

spack en spuitwerk

Spack- en spuitwerk

Deze afwerking brengen we vaak aan op plafonds in nieuwbouwwoningen. Het voordeel van deze methode is, dat het na behandeling niet hoeft te worden gesaust: het spackwerk is namelijk al wit. Met deze methoden kunnen wij tal van ondergronden afwerken.

stucwerk

Traditioneel stucwerk

Met traditioneel stucwerk kiest u voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Dit resultaat creëren we met een eindafwerking op gemetselde of gelijmde ondergronden. Deze methode dient vaak als onderlaag voor sierpleisters, wandtegels of behang.

beton cire

Beton Ciré

De ambiance van een Romeins of Venetiaans huis bewerkstelligen? Kies dan voor Beton Ciré. We creëren marmereffecten en geven het oppervlak een glanzende afwerking. Dit stucwerk is in elke gewenste kleur aan te brengen.

Beton Ciré

De stukadoors van Gerrit Hofstra uit Emmeloord werken onder meer met het merk Beton Ciré. Deze cementgebonden specie is toepasbaar op diverse ondergronden, omdat het zich aan vrijwel iedere ondergrond hecht. Door de unieke samenstelling is het product slijt- en watervast. Bovendien heeft Beton Ciré geen voegen, waardoor bacteriën en schimmels weinig kans krijgen. Daarnaast heeft het product zelf ook een schimmelwerende werking. Het is dan ook een perfecte oplossing voor ruimtes die u graag hygiënisch houdt, zoals de keuken en de badkamer.
Uw huis of pand ook met Beton Ciré bewerken? Neem contact op.