Dat ziet er een stuc beter uit

Reviews over Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra

Heeft u ideeën over hoe wij onze dienstverlening nog meer zouden kunnen verbeteren of wilt u laten weten hoe blij u bent met uw vernieuwde muren? Laat hier een bericht achter.

Laat ook een review achter voor Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra


2015.11.09 Auteur Joachim Schutte

Na de oplevering van onze nieuwbouwwoning in contact gekomen met Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra. Prima communicatie en goed advies. Ondanks dat niet iedere stukadoor zit te wachten op een nieuwbouwhuis i.v.m. krimp scheuren zag Hofstra hier geen problemen in. " Het zit hem in het voorbereidende werk". Nou, van dat werk genieten wij nu elke dag. De muren zijn super strak gestuct, van de begane grond tot aan de zolder toe. Keurige afwerking en ook heel belangrijk, ze gaan uiterst zorgvuldig en voorzichtig te werk. Tevens een kleur stuken was geen probleem, en het resultaat mag er wezen. Naast het stukwerk heeft Hofstra ook nog een aantal onderdelen gespact in onze woning, ook dit naar volledige tevredenheid. Dus om een referentie samen te vatten, bij Stukadoorsbedrijf Hofstra zit je goed!


2015.03.04 Auteur Jan

Een strakke afwerking voor een reële prijs. Wij zijn blij met onze nieuwe woonkamer. De stukadoor heeft goed met ons meegedacht over materiaal, afwerking en kleur en hield rekening met onze wensen.