Dat ziet er een stuc beter uit

Vakmanschap van de stukadoor uit Emmeloord

Bekijk hier een aantal door ons gerealiseerde projecten. Laat u inspireren door de foto’s en het mooie stuc- en (sier)pleisterwerk en bel ons voor uw volgende klus: Jorn 06 - 10 60 44 31 of Gerrit 06 - 53 96 59 04.

Project Boerderij Creil

Voor deze nieuwe woonboerderij hebben wij veel werkzaamheden verricht. We hebben alle wanden en plafonds voorzien van nieuw stucwerk, wat resulteert in een duurzaam eindresultaat en gemakkelijk schoon te maken oppervlakten. Op alle wanden en plafonds hebben we sierpleisterwerk aangebracht en daarna voorzien van een fraaie decoratieve structuur. We hebben alles afgewerkt met spackwerk.

Project Buitengevel Wageningen

Voor dit project hebben onze stukadoors alle buitenpilaren van een raaplaag voorzien. Dit is een dikke laag mortelspecie (metselspecie), waarmee onder meer lekkage wordt voorkomen en daarmee ideaal is voor vochtige ruimtes. Vervolgens hebben we een pleisterlaag aangebracht, waarin we een blokkenpatroon hebben gemaakt. Dit heeft de buitengevel een extra robuust karakter gegeven.

Project woonhuis Blokzijl

Voor een woonhuis in Blokzijl (in de kop van Overijssel) hebben we het hele huis onderhanden genomen. De oude wanden zijn voorzien van nieuw stucwerk. Daarnaast namen onze stukadoors ook alle plafonds van de woning mee. We hebben op alle oppervlakten glad pleisterwerk aangebracht, dat eventueel nog geverfd of behangen kan worden. Door de superstrakke afwerking is het een prachtig geheel geworden.