Stukadoor Emmeloord; stucwerk; sierpleisterwerk;
Dat ziet er een stuc beter uit

Over Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra uit Emmeloord

Correct omgaan met de klant en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stuc- en (sier)pleisterwerk. Eigenaar Gerrit Hofstra (1955) van Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra uit Emmeloord en Creil – die al sinds 1977 in het vak zit - weet wat belangrijk is. “Je moet gewoon altijd je afspraken met de klant nakomen en hem correct behandelen. Want uiteindelijk moet hij tevreden zijn.”

Altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken

Eerlijk zijn tegen de klant en goed zijn in je werk. Daarvoor is de stukadoor uit Creil (nabij Emmeloord) altijd op de hoogte van zijn branche. “Klanten kunnen bij ons terecht voor het nieuwste van het nieuwste. Onze stukadoors volgen regelmatig cursussen om nieuwe technieken onder de knie te krijgen.” Dat is wel wat anders dan de beginjaren eind jaren zeventig. “Toen was het vooral spaan op de muur en vlak is vlak. Tegenwoordig is er qua sierpleisterwerk zoveel meer mogelijk. Zo heeft stucco bijvoorbeeld een fluwelen uitstraling. Wij zijn met ons bedrijf dan ook echt met de tijd meegegaan.”

Hofstra en zijn stukadoorsHofstra begon zijn bedrijf in augustus 2000 samen met zoon Jorn Hofstra (1982) in Emmeloord. Na 23 jaar voor anderen te hebben gewerkt, trok hij de stoute schoenen aan. En dat ging hem niet slecht af. “We groeiden al snel en moesten al na ruim een jaar personeel aannemen.”

 

 

Zijn team bestaat naast Jorn uit twee 2 ervaren stukadoors. Samen met hen richt hij zich met name klussen als sierpleisterwerk, Italiaans stucwerk, renovaties en aanbouw in de Noordoostpolder. “Dat vinden we mooie klussen om te doen, al hebben we ook geen moeite met uitdagingen zoals een nieuwbouwproject.”

stucwerker; stuken; Stukadoorsbedrijf Gerrit Hofstra

Erkend stukadoorsbedrijf

We zijn een Savantis  en NOA  erkend bedrijf, waarmee wij onze professionaliteit waarborgen en u verzekeren van een subliem resultaat.

Neem contact op

Uw plafond of muren ook betrouwbaar en vakkundig laten bepleisteren?

Contact